Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

PHP-version näyttäminen

Voit tarkastaa PHP-versiosi suoraan Plesk-paneelin kautta.

1. Valitse Plesk-aloitussivullasi Näytä enemmän sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat tarkastella.
    1. Etkö ole Pleskissä? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Valitse käytettävän Plesk-verkkohotellitilin kohdalta Hallitse
    3. Suorita yllä kuvattu vaihe 1.
  2. Näet nykyisen PHP-versionumeron kohdassa PHP-asetukset.
    PHP-version näyttäminen

Plesk-verkkohotellissa sinulla voi olla eri PHP-versiot jokaiselle verkkotunnukselle. Jos tarkastat usean verkkotunnuksen PHP-versiota, sinun on toistettava nämä vaiheet jokaisen verkkotunnuksen kohdalla.