Pikaopas Microsoft 365: lle GoDaddyltä

Tervetuloa Microsoft 365 -palveluun! Sinulla on nyt ammattimainen sähköposti käyttäen verkkotunnustasi sekä työkalut yhteistyön ja tuottavuuden parantamiseksi. Microsoft 365: n avulla sähköpostisi ja tiedostosi on yhdistetty laitteisiisi, joten saat enemmän aikaan riippumatta siitä, minne yrityksesi vie. Aloitetaan!

Esittelysähköposti & Office

Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä Microsoft 365: n kanssa GoDaddyn kautta.

Anna sille mennä!

Nyt kun tiedät, mitä voit tehdä Sähköposti & Office Dashboard (Office -koontinäyttö), lue ohjeet sähköpostitilisi käytön aloittamiseen.

Kirjaudu sisään sähköpostiin

Outlookin verkkoversio on nopein tapa tarkistaa sähköpostisi.

1. Siirry Outlookin verkkoversioon .
  2. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
    Kirjaudu sisään

Officen lataaminen ja asennus

Jos sinulla on Business Premium -versio tai uudempi, voit asentaa Office -sovelluksia jopa viiteen laitteeseen. Lue lisää Office -sovellusten lataamisesta .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Lataa Office ja kirjaudu sitten sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
  3. Valitse Asenna Office ja noudata annettuja ohjeita.
    Kirjaudu sisään

Määritä sähköposti laitteillesi

Tutustu ohjeisiimme sähköpostin määrittämiseen mobiililaitteille tai työpöytälaitteille.

Suosittelemme Outlook -sovellusta. Hanki mobiililaitteille Outlook App Storesta iOS: lle tai Google Play Store Androidille.

Huomautus: Jos haluat siirtää vanhan sähköpostin uuteen tiliin, vie sähköpostisi ja tuo se Outlookiin PST -tiedostona .

Jaa tiedostoja ja asiakirjoja

Luo ja jaa asiakirjoja Office online -palvelun kanssa. Business Premium -sopimusten ja sitä uudempien versioiden avulla voit myös luoda ja jakaa tiedostoja OneDriven tai SharePointin kanssa .

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Avaa tai luo asiakirja.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Jaa .
    Jaa -painike Wordissä
  4. Anna nimi tai sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä .

Voit myös jakaa tiedostoja Office -työpöytäsovelluksista siirtymällä kohtaan Tiedosto > Jaa .

Luo uusi käyttäjä

Kun tiimisi kasvaa, sinun on ehkä luotava toinen käyttäjätili .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Osta lisää sähköpostia . Sinun on ehkä valittava verkkotunnuksesi, jos sinulla on useita.
  3. Anna tilitiedot kohdassa Luo uusi sähköpostitili .
  4. Valitse Luo .

Huomautus: Tililläsi on useita ilmaisia sähköpostiosoitteita, jos sinun ei tarvitse määrittää henkilökohtaista postilaatikkoa (kuten työntekijää varten). Nämä osoitteet, kuten aliakset ja jakeluryhmät, voivat parantaa tiimityötä ja tehdä pienyrityksistä isompia.