Pikaopas Microsoft 365: lle GoDaddyltä

Tervetuloa Microsoft 365 -palveluun! Sinulla on nyt ammattimainen sähköposti käyttäen verkkotunnustasi sekä työkalut yhteistyön ja tuottavuuden parantamiseksi. Microsoft 365: n avulla sähköpostisi ja tiedostosi on yhdistetty laitteisiisi, joten saat enemmän aikaan riippumatta siitä, minne yrityksesi vie. Aloitetaan!

Esittelysähköposti & Office

Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä Microsoft 365: n kanssa GoDaddyn kautta.

Anna sille mennä!

Nyt kun tiedät, mitä voit tehdä Sähköposti & Office Dashboard (Office -koontinäyttö), lue ohjeet sähköpostitilisi käytön aloittamiseen.

Kirjaudu sisään sähköpostiisi

Voit käyttää Outlookia ja muita Office -sovelluksia kirjautumalla Officen kotisivulle.

1. Siirry Microsoft 365 -kirjautumissivu.
    • Voit myös kirjautua sisään sähköpostiisi käyttäen verkkotunnuksesi nimeä. Jos verkkotunnuksesi on esimerkiksi coolexample.com, sähköpostin kirjautumissivusi olisi email.coolexample.com. Mukauta brändätty sisäänkirjautumissivusi.
    owa-sisäänkirjautumissivu
  2. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi. Palvelun GoDaddy käyttäjätunnus ja salasana eivät toimi tässä.
  3. Valitse Kirjaudu sisään . Office -aloitussivu avautuu.
  4. Siirry sähköpostiisi valitsemalla vasemmassa reunassa oleva Outlook .

Officen lataaminen ja asennus

Jos sinulla on Business Professional -sopimus tai enemmän, voit asentaa Office -sovelluksia jopa viiteen laitteeseen. Lue lisää Office -sovellusten lataamisesta .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Lataa Office ja kirjaudu sitten sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
  3. Valitse Asenna Office ja noudata sitten annettuja ohjeita.
    Kirjaudu sisään

Määritä sähköposti laitteillesi

Tutustu ohjeisiimme sähköpostin määrittämiseen mobiililaitteille tai työpöytälaitteille. Suosittelemme Outlook -sovelluksen käyttöä. Asenna Outlook mobiililaitteille App Storesta iOS: lle tai Google Play Storesta Androidille.

Huomautus: Jos haluat siirtää vanhan sähköpostin uuteen tiliisi, vie sähköpostisi ja tuo se sitten Outlookiin PST -tiedostona .

Jaa tiedostoja ja asiakirjoja

Luo ja jaa asiakirjoja Office online -palvelun kanssa. Business Professional -sopimusten tai sitä uudempien versioiden avulla voit myös luoda ja jakaa tiedostoja OneDriven tai SharePointin kanssa.

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Avaa tai luo asiakirja.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Jaa .
    Jaa -painike Wordissä
  4. Anna nimi tai sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä .

Voit myös jakaa tiedostoja Office -työpöytäsovelluksista siirtymällä kohtaan Tiedosto ja sitten Jaa .

Luo uusi käyttäjä

Kun tiimisi kasvaa, sinun on ehkä luotava toinen käyttäjätili .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Osta lisää sähköpostia . Sinun on ehkä valittava verkkotunnuksesi, jos tililläsi on enemmän kuin yksi.
  3. Anna tilitiedot kohdassa Luo uusi sähköpostitili .
  4. Valitse Luo .

Huomautus: Tililläsi on useita ilmaisia sähköpostiosoitteita, jos sinun ei tarvitse määrittää henkilökohtaista postilaatikkoa (kuten työntekijää varten). Nämä osoitteet, kuten aliakset ja jakeluryhmät, voivat parantaa tiimityötä ja tehdä pienyrityksistä isompia.