Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

PIN-koodi

Sinun Tuki PIN tunnistaa sinut tilisi omistajaksi. Jos soitat GoDaddy Guide -oppaaseen, vahvistamme PIN-koodisi kirjautumisen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja siirry GoDaddy-tiliisi Sisäänkirjautuminen ja PIN-koodi sivu.
  2. Sinun Nykyinen PIN-koodi näkyy Tuki PIN -osiossa.

Nyt olet valmis ota yhteyttä GoDaddy-oppaaseen .