Plesk: Asenna varmenne

Noudata alla olevia ohjeita SSL-varmenteen asentamiseksi verkkopalvelimellesi. Kun olet suorittanut asennuksen loppuun, sinun tulee käynnistää Parallels Plesk -paneeli uudelleen, jotta palvelimesi tunnistaa uuden varmenteen.

Tietoja keskitason varmenteesta

Ennen kuin asennat sinulle annetun SSL-varmenteen, sinun tulee asentaa keskitason varmenteemme verkkopalvelimellesi. Keskitason varmenteet tarjoavat tietoturvaan lisäkerroksen, sillä varmenteen myöntäjän (CA) ei tarvitse antaa varmenteita suoraan CA-juurivarmenteesta.

Keskitason varmenne on alivarmenne, joka on annettu luotetusta juuresta erityisesti pääte-entiteettien palveluvarmenteita varten. Tuloksena on luottamusketju, joka johtaa luotetusta juuri-CA:sta keskitason varmenteen kautta sinulle myönnettyyn SSL-varmenteeseen. Tällaisia varmenteita kutsutaan ketjutetuiksi juurivarmenteiksi.

Voit ladata keskitason varmenteen/juurivarmenteen nipun varastostamme.

Kun olet ladannut varmennenipun, keskitason varmenteen ja sinulle myönnetyn SSL-varmenteen, asenna kaikki tiedostot verkkoselaimellasi. Saat lisätietoja täältä: SSL-varmenteen lataaminen.

SSL-varmenteiden ja keskitason varmenteiden asentaminen Parallels Plesk -paneelissa 8.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Verkkotunnukset.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jolle varmenne on myönnetty.
  4. Napsauta SSL-varmenteet.
  5. Napsauta Selaa ja paikanna allekirjoitettu SSL-varmenteesi.
  6. Valitse se ja valitse sitten Send File (Lähetä tiedosto). Toiminto lataa varmenteen palvelimelle ja asentaa sen vastaavan yksityisen avaimen pariksi.
  7. Napsauta varmenteen nimeä.
  8. Avaa varmennenippu tekstieditorissa ja kopioi ja liitä sen sisältö laatikkoon nimeltä CA Certificate (CA-varmenne).
  9. Napsauta Lähetä tekstiviesti.
  10. Napsauta Up Level (Taso ylös) ja valitse Asetus.
  11. Valitse sivun yläosasta juuri asentamasi varmenne.
  12. Napsauta vasemmalla olevan valikon Palvelin-kohtaa.
  13. Napsauta Service Management (Palvelun hallinta).
  14. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Linux, pysäytä ja käynnistä Apache-prosessi. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Windows, pysäytä ja käynnistä IIS-palvelu.

Huomautus: Pelkkä Apachen uudelleenkäynnistys ei riitä. Suorita asennus loppuun pysäyttämällä palvelu ja käynnistämällä se uudelleen.

SSL-varmenteiden ja keskitason varmenteiden asentaminen Parallels Plesk -paneelissa 9.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Verkkotunnukset.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jolle varmenne on myönnetty.
  4. Napsauta Varmenteet.
  5. Napsauta Selaa ja paikanna allekirjoitettu SSL-varmenteesi.
  6. Valitse varmennetiedosto ja napsauta sitten Send File (Lähetä tiedosto).
  7. Siirry paikkaan, johon tallensit meiltä saamasi sivuston varmenteen. Valitse se ja valitse sitten Send File (Lähetä tiedosto). Toiminto lataa varmenteen palvelimelle ja asentaa sen vastaavan yksityisen avaimen pariksi.
  8. Napsauta ilmestyvästä luettelosta varmenteen nimeä.
  9. Avaa varmennenippu tekstieditorissa ja kopioi ja liitä sen sisältö laatikkoon nimeltä CA Certificate (CA-varmenne).
  10. Napsauta Lähetä tekstiviesti -painiketta.
  11. Napsauta Up Level (Taso ylös).
  12. Napsauta uudelleen Up Level (Taso ylös).
  13. Valitse Web Hosting Settings (Verkkohotellin asetukset).
  14. Vaihda sivun yläosan SSL-varmenne-kenttään juuri asentamasi varmenne ja napsauta OK.
  15. Napsauta Koti.
  16. Napsauta Service Management (Palvelun hallinta).
  17. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Linux, pysäytä ja käynnistä Apache-prosessi. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Windows, pysäytä ja käynnistä IIS-palvelu.

SSL-varmenteiden ja keskitason varmenteiden asentaminen Parallels Plesk -paneelissa 10.x ja 11.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin järjestelmänvalvojana (admin). Katso lisätietoja kohdasta Log in to my server.
  2. Tarvittaessa vaihda Palveluntarjoaja-näkymään. Saat lisätietoja täältä:
    .
  3. Napsauta Verkkohotellipalvelut-valikon kohtaa Verkkotunnukset.
  4. Napsauta Avaa ohjauspaneelissa sen verkkotunnuksen vierestä, jota haluat käyttää.
  5. Plesk 11.0–11.4: Siirry Websites & Domains (Verkkosivustot ja -tunnukset) -välilehdelle ja valitse sitten Secure Your Sites (Suojaa sivustosi).

Plesk 11.5+: Siirry Websites & Domains (Verkkosivustot ja -tunnukset) -välilehdelle, napsauta verkkotunnusta ja napsauta Secure Your Sites (Suojaa sivustosi).
  6. Napsauta Certificate name (Varmenteen nimi) -kohdassa varmennetta, jota haluat käyttää.
  7. Napsauta Varmenne-kentän vieressä olevaa Selaa-painiketta.
  8. Paikanna allekirjoitettu CRT-tiedostosi, esim. 123456789.crt, ja napsauta sitten Avaa.
  9. Napsauta CA Certificate (CA-varmenne) -kentän vierestä Selaa.
  10. Paikanna varmennenippu ja napsauta Avaa.
  11. Napsauta Send File (Lähetä tiedosto).
  12. Siirry Websites & Domains (Verkkosivustot ja -tunnukset) -välilehdelle ja napsauta sivun alaosassa verkkotunnusta.
  13. Varmista, että Enable SSL support (Ota SSL-tuki käyttöön) on valittuna, ja valitse valikosta SSL-varmenteesi.
  14. Napsauta OK.
  15. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Linux, pysäytä ja käynnistä Apache-prosessi. Jos palvelimesi käyttöjärjestelmä on Windows, pysäytä ja käynnistä IIS-palvelu.

SSL-varmenteesi asennuksen pitäisi olla nyt valmis. Jos kohtaat ongelmia, yritä ratkaista ne seuraavan avulla: