SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Plesk: Luo varmenteen allekirjoituspyyntöjä (CSR)

Kun pyydät SSL -varmennetta verkkosivustolta Parallels Plesk -paneelin avulla, sinun on ensin luotava varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Kun olet luonut CSR: n, kirjaudu tilillesi loppuun varmennepyyntöä varten.

Kun luot CSR: n, sinun on annettava tiettyjä tietoja organisaatiossasi. Jos varmennepyynnössä oleva verkkotunnus kuuluu rekisteröidylle organisaatiolle, muista määrittää, mikä on laillisesti rekisteröity organisaatiolle. Jos haluat lisätietoja, katso Tietoja erottuvasta nimestä -osiossaLuo CSR (varmenteen allekirjoituspyyntö) .

CSR: n luominen Plesk Parallels -paneelilla 8.x ja 9.x

Käytä näitä ohjeita luodaksesi varmenteen allekirjoituspyynnön käyttämällä Plesk Parallels -paneelia 8.x tai 9.x.

CSR: n luominen Parallels Plesk -paneelille 9.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Verkkotunnukset .
  3. Valitse verkkotunnus, jolle haluat luoda CSR: n.
  4. Napsauta Palvelut -paneelissa Varmenteet .
  5. Napsauta Lisää .
  6. Anna varmenteen nimi .
  7. Valitse bittikoko . 2048 tai uudempi vaaditaan.
  8. Valitse maa .
  9. Anna osavaltio tai provinssi . Älä lyhennä sanoja.
  10. Anna kaupunki . Älä lyhennä sanoja.
  11. Anna organisaation nimi .
  12. Siirry osastolle .
  13. Anna verkkotunnus .

Huomautus: Jos kyseessä on usean verkkotunnuksen Wildcard-varmenne, anna tähti (*) aliverkkotunnukseksi. Esimerkiksi *.kivaesimerkki.com .

14. Napsauta Pyydä luodaksesi CSR.
  15. Napsauta Varmenteet.
  16. Napsauta varmenteen nimeä CSR: lle.
  17. Korosta ja kopioi kaikki CSR -ruudun teksti, mukaan lukien otsikko- ja alatunnusrivit:
    ----- Aloita varmenteen allekirjoituspyyntö -----

----- LOPPU SERTIFIKAATTIKIRJOITUSPYYNTÖ -----
  18. Liitä CSR yksinkertaiseen tekstieditoriin, kuten Muistio.
  19. Kirjaudu sisään tilillesi ja täytä SSL -pyyntölomake. Liitä koko varmenteen allekirjoituspyyntö sille annettuun kenttään ja lähetä pyyntösi, jotta voimme aloittaa hakemuksesi vahvistamisen.

Lisätietoja SSL -pyyntöprosessista on kohdassaPyydä SSL-varmennetta lisätietoja varten.

CSR: n luominen Plesk Parallels -paneelilla 10.x

Käytä näitä ohjeita luodaksesi varmenteen allekirjoituspyynnön Plesk Parallels -paneelin 10.x avulla.

CSR: n luominen Parallels Plesk -paneelille 10.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Vuodesta Hosting-palvelut, valitse Verkkotunnukset.
  3. Napsauta Ohjauspaneeli sen verkkotunnuksen vieressä, jota varten CSR on tarkoitettu.
  4. Napsauta Verkkosivut ja verkkotunnukset -välilehteä ja napsauta sitten SSL -varmenteet .
  5. Jos verkkotunnuksia on määritetty useita, napsauta Hallitse sen verkkotunnuksen vieressä, johon haluat lisätä SSL -varmenteen.
  6. Napsauta Lisää SSL -varmenne .
  7. Anna varmenteen nimi .
  8. Valitse bittikoko . 2048 tai uudempi vaaditaan.
  9. Valitse maa .
  10. Anna osavaltio tai provinssi . Älä lyhennä sanoja.
  11. Anna sijainti . Älä lyhennä sanoja.
  12. Anna organisaation nimi .
  13. Siirry osastolle .
  14. Anna verkkotunnus .

Huomautus: Jos kyseessä on usean verkkotunnuksen Wildcard-varmenne, anna tähti (*) aliverkkotunnukseksi. Esimerkiksi *.kivaesimerkki.com .

15. Anna sähköpostiosoitteesi .
  16. Napsauta Pyydä luodaksesi CSR.
  17. Napsauta SSL -varmenteet -osiossa varmenteen nimeä.
  18. Korosta ja kopioi kaikki CSR -ruudun teksti, mukaan lukien otsikko- ja alatunnusrivit:
    ----- Aloita varmenteen allekirjoituspyyntö -----

----- LOPPU SERTIFIKAATTIKIRJOITUSPYYNTÖ -----
  19. Liitä CSR yksinkertaiseen tekstieditoriin, kuten Muistio.
  20. Kirjaudu sisään tilillesi ja täytä SSL -pyyntölomake. Liitä koko varmenteen allekirjoituspyyntö sille annettuun kenttään ja lähetä pyyntösi, jotta voimme aloittaa hakemuksesi vahvistamisen.

CSR: n luominen Plesk Parallels -paneelilla 11.x

Käytä näitä ohjeita luodaksesi varmenteen allekirjoituspyynnön käyttämällä Plesk Parallels -paneelia 11.x.

CSR: n luominen Parallels Plesk -paneelille 11.x

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Vuodesta Hosting-palvelut, valitse Verkkotunnukset.
  3. Napsauta Ohjauspaneeli sen verkkotunnuksen vieressä, jota varten CSR on tarkoitettu.
  4. Plesk 11.0–11.4: Siirry Websites & Domains (Verkkosivustot ja -tunnukset) -välilehdelle ja valitse sitten Secure Your Sites (Suojaa sivustosi).

Plesk 11.5+: Siirry Websites & Domains (Verkkosivustot ja -tunnukset) -välilehdelle, napsauta verkkotunnusta ja napsauta Secure Your Sites (Suojaa sivustosi).
  5. Napsauta Lisää SSL -varmenne .
  6. Anna varmenteen nimi .
  7. Valitse bittikoko . 2048 tai uudempi vaaditaan.
  8. Valitse maa .
  9. Anna osavaltio tai provinssi . Älä lyhennä sanoja.
  10. Anna sijainti . Älä lyhennä sanoja.
  11. Anna organisaation nimi .
  12. Siirry osastolle .
  13. Anna verkkotunnus .

Huomautus: Jos kyseessä on usean verkkotunnuksen Wildcard-varmenne, anna tähti (*) aliverkkotunnukseksi. Esimerkiksi *.kivaesimerkki.com .

14. Anna sähköpostiosoitteesi .
  15. Napsauta Pyydä luodaksesi CSR.
  16. Napsauta SSL -varmenteet -osiossa varmenteen nimeä.
  17. Korosta ja kopioi kaikki CSR -ruudun teksti, mukaan lukien otsikko- ja alatunnusrivit:
    ----- Aloita varmenteen allekirjoituspyyntö -----

----- LOPPU SERTIFIKAATTIKIRJOITUSPYYNTÖ -----
  18. Liitä CSR yksinkertaiseen tekstieditoriin, kuten Muistio.
  19. Kirjaudu sisään tilillesi ja täytä SSL -pyyntölomake. Liitä koko varmenteen allekirjoituspyyntö sille annettuun kenttään ja lähetä pyyntösi, jotta voimme aloittaa hakemuksesi vahvistamisen.

Lisätietoja SSL -pyyntöprosessista on kohdassaPyydä SSL-varmennetta lisätietoja varten.