SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Plesk: Uusi varmenne

Kun olemme hyväksyneet varmenteen uusimispyynnön, voit ladata SSL- ja keskitason varmenteesi. Katso lisätietoja kohdastaOmien SSL-varmennetiedostojen lataaminen . Sinun on asennettava molemmat tiedostot verkkopalvelimeesi.

Voit myös ladata välivarmenteen täältä .

Noudata alla olevia ohjeita asentaaksesi uusitun SSL -varmenteesi ja varmennepaketin verkkopalvelimeesi.

Asennetaan uusittua SSL -varmennetta ja varmennepakettia

Ennen myönnetyn SSL -varmenteen asentamista sinun on asennettava varmennepakettimme ( gd _bundle.crt) verkkopalvelimeesi. (Voit myös hakea varmenteen nippu arkistoon Nippu sijaitsee Root Bundle osiossa.)

1. Kirjaudu sisään Parallels Plesk -paneeliin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Verkkotunnukset .
  3. Napsauta verkkotunnusta, jolle varmenne on myönnetty.
  4. Napsauta Varmenteet -valikkokohtaa.
  5. Napsauta Selaa ja paikanna allekirjoitettu SSL -varmenteesi.
  6. Valitse varmennetiedosto; ja napsauta sitten Lähetä tiedosto .
  7. Siirry meiltä saamasi tallennetun sivuston varmenteen sijaintiin. Valitse se ja valitse sitten Lähetä tiedosto - tämä lataa ja asentaa varmenteen vastaavaa yksityistä avainta vastaan.
  8. Napsauta ilmestyvästä luettelosta varmenteen nimeä.
  9. Avaa varmennenippu (sf_bundle.crt) tekstieditorissa ja kopioi ja liitä sen sisältö laatikkoon nimeltä CA Certificate .
  10. Napsauta Lähetä tekstiviesti -painiketta.
  11. Napsauta Up Level (Taso ylös) ; ja valitse sitten Asetus .
  12. Vaihda sivun yläosan avattavasta SSL-varmenne -valikosta juuri asentamasi varmenne.
  13. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Palvelin-kohtaa.
  14. Napsauta Palvelun hallinta -valikkokohtaa.
  15. Pysäytä ja käynnistä Apache -prosessi.

Huomautus: Pelkkä Apachen uudelleenkäynnistys ei toimi. Sinun täytyy lopettaa palvelu; ja käynnistä se uudelleen asennuksen viimeistelemiseksi.