Poista blogi omalta sivustolta

Tällä toiminnolla voit poistaa sivustolta oman blogisi tai sivustolla näytettävän ulkopuolisen blogisyötteen.

Huomautus: Tämä toiminto ei ole sama kuin yksittäisen blogikirjoituksen poistaminen, joka selitetään kohdassa Poista kirjoitus omasta blogista

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä pääikkunan näkymä blogiin ja napsauta jotain kyseisen osion kohtaa, niin blogipaneeli avautuu.
    Napsauta jotain blogiosion kohtaa
  4. Napsauta paneelin alaosassa olevaa kohtaa Poista osio ja sitten avautuvassa vahvistusikkunassa Poista. Blogi poistetaan välittömästi.
    Napsauta kohtaa Poista osio
  5. Lisää muutokset verkkosivustollesi napsauttamalla Julkaise.