No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista DNS -malli

Poista koko DNS -malli milloin tahansa. Se ei poista tietueita yksittäisistä verkkotunnuksista. Voit silti poistaa DNS -tietueet manuaalisesti verkkotunnuksista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse poistettavan mallin vierestäpoista dns -mallikuvake Poista mallipohja -kuvake.
  4. Vahvista valitun mallipohjan poistaminen valitsemalla Poista.