Poista DNS -malli

Poista koko DNS -malli milloin tahansa. Se ei poista tietueita yksittäisistä verkkotunnuksista. Voit silti poistaa DNS -tietueet manuaalisesti verkkotunnuksista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse poistettavan mallin vierestäpoista dns -mallikuvake Poista mallipohja -kuvake.
  4. Vahvista valitun mallipohjan poistaminen valitsemalla Poista.