No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista DNS -tietueet

Jos päätät, ettet enää tarvitse DNS -tietuetta , voit poistaa sen GoDaddy -tililläsi. Kun päästä eroon DNS -tietueista, nämä tietueet eivät enää toimi verkkotunnuksellesi. Poistettavista tietueista riippuen tämä voi vaikuttaa kyseisiä tietueita käyttäviin palveluihin, kuten verkkosivustoosi tai sähköpostiosoitteeseesi.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Lisäasetukset ja valitse DNS-hallinta.
    valitse dns-hallinta
  4. Napsauta kynäkuvaketta DNS -hallinta -sivulla sen tietueen vierestä, jonka haluat poistaa.

Huomautus: Etkö näe kynäkuvaketta? Tarkista nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko hakukonenäkyvyyden? Ota yhteyttä yrityksen GoDaddy oppaaseen
    • Onko verkkotunnusten välitys käytössä?
    • Onko verkkotunnus yhdistetty kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Katkaise yhteys käymällä kyseisen sivuston kautta.
    • Onko palomuuri otettu käyttöön Sivustosuojauksessa? Muokkaa IP -osoitettasi

5. Valitse merkintäkenttien oikealta puolelta roskakorikuvake.
  6. Vahvista poistaminen valitsemalla Poista uudessa ikkunassa.

Tietueesi poistetaan vyöhyketiedostosta välittömästi, mutta muutosten päivittyminen maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

poista dns-tietue

Lisätietoja

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Website Builder tarjoaa.