Poista DNS -tietueet

Poista verkkotunnuksestasi DNS -tietue , jota ei enää tarvita. Tietueiden poistaminen poistaa ne kokonaan vyöhyketiedostostasi. DNS: n muutokset voivat keskeyttää verkkotunnuksesi, kuten sähköpostisi ja verkkosivustosi, toiminnan.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse Poista poistettavan tietueen kohdalta. Poista useita tietueita kerrallaan valitsemalla valintaruudut ja valitsemalla sitten Poista .
    valitse verkkotunnus

Huomautus: Etkö voi muokata tietuetta? Tarkista nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko hakukonenäkyvyyden? GoDaddy -oppaamme auttavat tietueen poistamisessa.
    • Onko edelleenlähetys käytössä verkkotunnuksessa? Poista tietueiden siirto , jos haluat poistaa tietueen.
    • Onko verkkotunnus yhdistetty kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Katkaise yhteys käymällä kyseisessä sivustossa tai poista yhteys tietueen poistamisen mahdollistamiseksi.
    • Onko palomuuri kytketty päälle Sivustosuojauksessa? Muokkaa IP -osoitettasi verkkohotellitiliisi sopivaksi IP -osoitteeksi .

5. Vahvista poistaminen valitsemalla Poista uudessa ikkunassa.

Tietueesi poistetaan välittömästi vyöhyketiedostostasi. Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Websites + Marketing tarjoaa.