Poista DNS -tietueet

Jos et enää tarvitse DNS -tietuetta verkkotunnus , voit poistaa sen DNS -vyöhyketiedostostasi milloin tahansa. Tietueiden poistaminen poistaa ne kokonaan vyöhyketiedostostasi, eikä niitä voida palauttaa. Varmista, että tarkistat asetukset ennen tietueiden poistamista, ja harkitse olemassa olevien tietueiden tietojen kopiointia ennen niiden poistamista.

DNS -tietueiden poistaminen saattaa johtaa siihen, että yhdistetyt palvelut, kuten verkkosivustosi tai sähköpostiosoitteesi, lakkaavat toimimasta kunnolla.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse poistettavien DNS -tietueiden valintaruudut ja valitse sitten Poista .
    • Voit poistaa yksittäisen DNS -tietueen valitsemallanäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Poista sen tietueen kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Huomautus: Jos et voi poistaa DNS -tietuetta, varmista, että verkkotunnuksessa ei ole edelleenlähetystä , ja että Sivustosuojauksen IP -osoite on oikea .
  5. Vahvista valittujen DNS -tietueiden poistaminen valitsemalla Poista tietueet.
    • Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus (2SV) on ollut kytkettynä päälle vähintään 24 tunnin ajan, anna tekstiviestitse lähettämämme koodi tai todennussovelluksen näyttämä koodi. Muussa tapauksessa anna rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen lähettämämme kertakäyttöinen salasana.

Poistamme DNS -tietueet vyöhyketiedostostasi välittömästi. Useimmat DNS -muutokset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.