Poista DS -tietue

Poista DS -tietueesi , jos et enää tarvitse niitä. Ainoa kerta, kun voit poistaa DS-tietueet manuaalisesti GoDaddy-palvelussa rekisteröidyiltä verkkotunnuksilta, on se, että verkkotunnukset käyttävät kolmansien osapuolien (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  5. Valitse DS -tietueet -sivulla EDIT sen tietueen vierestä, jonka haluat päivittää.
  6. Valitse muokkausikkunassamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake avataksesi muokkausikkunan ja valitse sittenmuokkaa dns -roskakorikuvaketta roskakorikuvake tietueen poistamiseksi.
  7. Vahvista poistaminen valitsemalla Poista .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.