Poista DS -tietue

Voit poistaa minkä tahansa DS -tietueen milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta DNSSEC .
  5. Valitse DS -tietueet -sivulla EDIT sen tietueen vierestä, jonka haluat päivittää.
  6. Valitse muokkausikkunassamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake avataksesi muokkausikkunan ja valitse sittenmuokkaa dns -roskakorikuvaketta roskakorikuvake tietueen poistamiseksi.
  7. Vahvista poistaminen valitsemalla vahvistusikkunassa Poista.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.