Poista DS -tietue

Poista DS -tietueesi , jos et enää tarvitse niitä. Ainoa kerta, kun voit poistaa DS-tietueet manuaalisesti GoDaddy-palvelussa rekisteröidyiltä verkkotunnuksilta, on se, että verkkotunnukset käyttävät kolmansien osapuolien (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Valitse DS -tietueet -sivulla EDIT sen tietueen vierestä, jonka haluat päivittää.
  5. Valitse muokkausikkunassamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake avataksesi muokkausikkunan ja valitse sittenmuokkaa dns -roskakorikuvaketta roskakorikuvake tietueen poistamiseksi.
  6. Vahvista poistaminen valitsemalla Poista .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.