No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista DS -tietue

Voit poistaa minkä tahansa DS -tietueen milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta DNSSEC .
  5. Valitse DS -tietueet -sivulla EDIT sen tietueen vierestä, jonka haluat päivittää.
  6. Valitse muokkausikkunassamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake avataksesi muokkausikkunan ja valitse sittenmuokkaa dns -roskakorikuvaketta roskakorikuvake tietueen poistamiseksi.
  7. Vahvista poistaminen valitsemalla vahvistusikkunassa Poista.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.