Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista edustajakäyttäjä tililtäni

Tilin omistajana voit peruuttaa minkä tahansa edustajan käyttöoikeuden milloin tahansa.

Huomautus: Jos olet kutsunut jonkun käyttämään tiliäsi, mutta kutsua ei hyväksytä 48 tunnin kuluessa, kutsu vanhenee eikä sinun tarvitse noudattaa näitä ohjeita.

1. Mene yritykseesi GoDaddy Edustaa pääsyä sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Henkilöt, joilla on tilini käyttöoikeus -osiossa poistettavan edustajan vierestä Muokkaa .
    napsauta Muokkaa
  3. Valitse Tallenna -painikkeen alla Poista .