Poista esimääritetty profiili

Esimääritetyn profiilin poistaminen poistaa sen tililtäsi ilman, että verkkotunnuksia poistetaan. Profiiliin määritetyt verkkotunnukset säilyttävät profiilin asetukset, kunnes niitä muutetaan.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset-valikossa Ennalta määritettyjen profiilien hallinta.
    ennalta määritettyjen profiilien hallinta
  3. Etsi poistettava profiili ja valitse oikealla oleva roskakorikuvake.
  4. Vahvista profiilin poistaminen valitsemalla Kyllä, poista.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun profiili on poistettu.