Poista verkkotunnusprofiili

Poista verkkotunnusprofiili, jos et enää tarvitse sitä. Tällä hetkellä profiiliin määritetyt verkkotunnukset säilyttävät profiilin asetukset, kunnes muutat niitä manuaalisesti.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Profiilit -kuvake verkkotunnusluettelosi yläpuolelta, valitse profiili, jonka haluat poistaa, ja valitse sitten Muokkaa profiilia .
    valitse Muokkaa profiilia
  3. Valitse Poista profiili ja vahvista se valitsemalla Kyllä, Poista . Tällä hetkellä profiiliin määritetyt verkkotunnukset säilyttävät profiilin asetukset, kunnes muutat niitä manuaalisesti.