Poista FTP -käyttäjät Linux -verkkohotellitililtäni

Käytä cPanelin FTP -tilitoimintoa poistaaksesi ei -toivotut FTP -käyttäjät Linux -verkkohotellitililtäsi.

Huomautus: Et voi poistaa erityisiä FTP -tilejä, kuten sivuston omistajan tiliä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa FTP -hallinta.
    valitse ftp -hallinta
  4. Napsauta cPanelin FTP -tilit -osiossa Poista sen tilin vierestä, jonka haluat poistaa. Vahvistusviesti näyttää kyseisen käyttäjätilin FTP -kirjautumisen ja polun kyseisen käyttäjän kotihakemistoon.
  5. (Valinnainen) Poista käyttäjän kotihakemisto ja kaikki siinä olevat tiedostot valitsemalla Poista käyttäjän kotihakemisto.

Varoitus: Jos tämän FTP -käyttäjän kotihakemisto yhdistetään public_html -kansioon, tämän vaihtoehdon valitseminen poistaa verkkosivuston sisällön .

6. Napsauta Poista . FTP -käyttäjätili (ja kyseisen käyttäjän kotihakemisto, jos valitsit sen) poistetaan.