Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Poista FTP -käyttäjät Plesk -verkkohotellista

Voit poistaa tiettyjen käyttäjien FTP -käyttöoikeuden tilillesi.

Huomautus: Voit poistaa vain FTP -käyttäjiä. Et voi poistaa verkkohotellitilisi ensisijaista FTP -käyttäjää. FTP -käyttäjän poistaminen ei poista käyttäjän sisältökansiota.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta FTP -käyttö .

Huomautus: Jos et näe kuvaketta, napsauta Näytä lisää haluamasi verkkotunnuksen osiossa ja napsauta sitten FTP -käyttö .

6. Valitse FTP -käyttäjä, jonka haluat poistaa, ja napsauta sitten Poista .
  7. Valitse Vahvista poisto .
  8. Napsauta OK.