Poista Googlen haittaohjelmavaroitus

Jos WordPress -sivustosi tietoturva on vaarantunut, saatat huomata, että Google on estänyt sivustosi, ja varoittaa nyt kaikkia, jotka löytävät sivusi hakutulosten kautta.

Puhdistuksen tai tartunnan saaneiden tiedostojen poistamisen jälkeen sinun on pyydettävä tarkistusta Googlelta, jotta he voivat poistaa varoitukset hakutuloksistaan.

Jos et ole varma, miten puhdistaa sivuston, niin sinun kannattaa harkita sivustomme turvallisuuspalvelut.

Määritä Google Search Console

Ennen kuin voit pyytää Googlea poistamaan sivustosi haittaohjelmien estoluettelosta, sinun täytyy todistaa verkkotunnuksen omistajuus. Tätä varten sinulla on oltava Google Search Console -tili (entinen Webmaster Tools).

1. Kirjaudu sisään Google Search Consoleen Google -kirjautumistunnuksellasi.
  2. Napsauta Lisää omaisuus -painiketta.
  3. Anna verkkotunnuksesi.
  4. Napsauta Lisää .
  5. Lataa HTML -vahvistustiedosto napsauttamalla linkkiä.
  6. Lataa tiedosto webhotellitiliisi. (CPanel / Plesk / Web Hosting / Ylläpito WordPress)
  7. Kun olet ladannut palvelun, vahvista se napsauttamalla Google Search Consolessa olevaa linkkiä.
  8. Napsauta Vahvista .
  9. Napsauta Jatka.

Kun olet lisännyt sivustosi Google Search Consoleen ja vahvistanut omistajuuden, seuraava vaihe on pyytää sivustosi tarkistusta Googlelta

1. Kirjaudu sisään Google Search Consoleen Google -tilisi kirjautumistiedoilla.
  2. Napsauta koontinäytössä kyseistä sivustoa.
  3. Napsauta Suojausongelmat -linkkiä.
  4. Valitse Pyydä tarkistusta .
  5. Anna pyydetyt tiedot.

Googlella voi kestää useita päiviä haittaohjelmatarkistuksen suorittamiseen. Kun arviointi on suoritettu, sen tulokset sijoitetaan Google Search Consolen viestisivulle.