Poista mukautetut isäntänimet

Olemassa olevat isäntänimet , joita et enää käytä, voidaan poistaa verkkotunnuksen DNS -vyöhyketiedostosta GoDaddy -palveluun rekisteröidyt verkkotunnukset . Isäntänimet määritetään aina IP -osoitteelle, ja verkkotunnuksen laajennus voi määrittää verkkotunnuksen isäntänimien enimmäismäärän.

Huomautus: Et voi poistaa mitään isäntänimiä, jotka ovat tällä hetkellä käytössä nimipalvelimina toisessa verkkotunnuksessa. Ole varovainen ja tarkista asetuksesi ennen isäntänimien poistamista.
  1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse Isäntänimet nähdäksesi isäntänimesi.
    valitse isäntänimet -välilehti
  4. Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Poista sen isäntänimen vierestä, jonka haluat poistaa.
    • Et voi poistaa isäntänimiä, jotka ovat tällä hetkellä käytössä nimipalvelimena toisessa verkkotunnuksessa. Sinun on ensin vaihdettava nimipalvelimet ja poistettava sitten isäntänimi.
  5. Vahvista poistaminen valitsemalla uudelleen Poista .