Poista isäntänimet

Voit poistaa omat isäntänimesi milloin tahansa. Jos verkkotunnuksia käytetään tällä hetkellä isäntänimilläsi nimipalvelimina, et voi poistaa niitä. Ole varovainen ja tarkista asetuksesi ennen isäntänimien poistamista.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Isäntänimet kohdasta Lisäominaisuudet.
  5. Valitse poistettavan isäntänimen vierestämuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake.
  6. Valitsepoista dns -mallikuvake roskakorikuvake ja valitse sitten Poista . Jos isäntänimiisi on tällä hetkellä osoitettu verkkotunnuksia, et voi poistaa niitä.