Tilinhallinta Ohje

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä

Jos haluat peruuttaa kaksivaiheisen todennuksen, vahvista, onko sinulla yhä pääsy kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyyn laitteeseen, todennussovellukseen tai laitteen suojausavaimeen.

Pystytkö edelleen käyttämään laitetta tai sovellusta, jota käytit kaksivaiheisen todennuksen määrittämiseen?

Laitteesi menettäminen ei tarkoita, että menettäisit pääsyn tiliisi. Jos sinulla ei ole enää kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyä laitetta, todennussovellusta tai suojausavainta, ei syytä huoleen. Lähetä meille pyyntö lomakkeemme välityksellä, ja me järjestämme sinulle pääsyn takaisin tiliisi.

Vaaditaan: jotta voisit noudattaa näitä vaiheita, sinulla on oltava asiakasnumero. Jos et tiedä sitä, suorita unohtuneeseen salasanaan liittyvä prosessi. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka yläosassa näet asiakasnumerosi.
  1. Siirry lomakkeeseen Palauta tilin käyttöoikeus.
  2. Select 2-Step Verification Access.
  3. Enter your Customer Number, then select Next.
  4. Enter your First Name, Last Name, Email Address and Phone Number, then select Next.
    • Sähköpostiosoitteen on vastattava tilisi sähköpostiosoitetta. Jos sinulla ei ole pääsyä sähköpostiosoitteeseen, lähetä pyyntö -lomakkeen Sähköpostin käyttö -osion kautta tämän sijasta. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa kaksivaiheinen todennus.
  5. Upload a scanned or digital color photo of your government-issued photo identification. If you are not the account holder, upload identification for both the account holder and you. Select Next.
    • Hetkinen… mihin tarvitsette henkilötodistustani? Olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, koska haluat suojata tiliäsi. Mekin haluamme varmistaa tilisi suojauksen! Tarvitsemme henkilötodistuksen kaksivaiheista todennusta varten. Sen avulla voimme varmistaa, että olet tilin omistaja ja että tilisi pysyy turvassa verkkotunnusvarkailta. Voit olla huoletta, sillä lähettämäsi tiedot pysyvät suojattuina eikä niitä käytetä muuhun kuin tilisi omistajuuden vahvistamiseen. Saat lisätietoja vaatimuksistamme täältä: Palveluehdot.
  6. In the dropdown list, select Yes or No to verify whether a company is listed as the account holder. Select Next.
    • Jos valitset Kyllä, anna yrityksen nimi ja siirrä palvelimeen valtiollisen tahon myöntämä yrityksen tunnistusasiakirja.
  7. (Optional) Enter any Additional Information, then select Next.
  8. Valitse ruutu hyväksynnän kohdalla ja suorita tietoturvatesti.
  9. Valitse Lähetä. Otamme sinuun yhteyttä suoraan pyyntöösi liittyen.

Huomautus: Tämä prosessi käsittelee tällä hetkellä suurta määrää pyyntöjä. Teemme parhaamme voidaksemme vastata sinulle mahdollisimman pian.