Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä noudattamalla näitä ohjeita. Ohjeet ovat erilaiset riippuen siitä, voitko kirjautua tilillesi vai et.

Voin kirjautua omalle tililleni

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa kohtaa Tilin asetukset ja valitse sitten Kirjautuminen ja PIN-koodi.
  3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -alueella kohtaa Muokkaa.
  4. Napsauta Poista päätodennusmenetelmän vieressä (kohdan Miten haluat vastaanottaa koodit oletusasetuksena?) alla.
  5. Jos olet määrittänyt varmuuskopion todennusmenetelmän, toista vaiheet 3 ja 4 todennusmenetelmää varten.

Tästä hetkestä lähtien tilisi ei enää vaadi kaksivaiheista todennusta.

En voi kirjautua omalle tililleni

1. Lataa ja täytä tämä lomake Kaksivaiheisen todennuksen peruutuspyyntö. Huomaa, että tätä lomaketta ei voi allekirjoittaa sähköisellä allekirjoituksella.
  2. Lähetä täytetty lomake tarvittavien tietojen kanssa sähköpostilla osoitteeseen twostepcancel@godaddy.com . Käytä otsikkoa "Disabling Two-Step Authentication".

Huomautus: Tämän sähköpostiviestin on tultava tiliisi liittyvästä sähköpostiosoitteesta. Jos sinun tarvitsee päivittää tiedostossa oleva sähköpostiosoite, päivitä sähköpostisi osoitteessa www.changeupdate.com.

Saat meiltä vastauksen 72 tunnin kuluessa.