No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista käytöstä vanhojen kirjoitusten kommentit WordPressissä

Voit estää käyttäjiä kommentoimasta vanhoja WordPress -sivuja ja -viestejä kommenttien roskapostin estämiseksi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse Asetukset > Keskustelu
  3. Etsi Muut kommentin asetukset -osio
  4. Valitse valintaruutu sen rivin vieressä, jonka teksti " Sulje kommentit automaattisesti yli XX päivää vanhoissa artikkeleissa"
  5. Muuta samalla rivillä Päivän asetus haluamaasi numeroon
  6. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tallenna muutokset .
  7. Edellä mainittujen muutosten jälkeen käyttäjät eivät voi kommentoida mitään sivuja tai viestejä määrittämiesi päivien jälkeen.