Poista WordPress -laajennus käytöstä FTP: llä

Joskus sinun täytyy poistaa laajennus käytöstä vianmäärityksen yhteydessä WordPress -verkkosivustollasi. Jos et pysty kirjautumaan sisään WordPressiin, voit poistaa laajennukset käytöstä FTP: llä. Voit käyttää mitä tahansa FTP -sovellusta, mutta nämä vaiheet kuvaavat laajennusten poistamista käytöstä FileZillan avulla .

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Etsi Etäsivusto -osiosta kansio WordPress -sivustollesi.
  3. Siirry kansioon /wp-content /plugins.
  4. Valitse poistettava laajennus ja pidä sitä painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Nimeä uudelleen .
  5. Lisää kansion nimeen loppuliite .renamed. Jos esimerkiksi käytät Akismet -laajennusta, nimeä akismet -kansio uudelleen tiedostoksi akismet.renamed. Tämä poistaa Akismet -laajennuksen käytöstä.

Huomautus: Jos tutkit virhettä, jatka vaiheisiin 6 ja 7. Jos haluat vain deaktivoida tietyn laajennuksen, siirry vaiheeseen 9.

6. Käy sivustollasi tai lataa se uudelleen selaimella yksityisessä selaustilassa .
  7. Jos näet edelleen virheen, toista vaiheet 4,5 ja 6 seuraavalla laajennuksella, kunnes sivusto latautuu oikein. Viimeisin uudelleen nimeämäsi laajennus aiheutti virheen.
  8. Nimeä kaikki laajennuskansiot alkuperäisiksi, lukuun ottamatta niitä, joissa on viallinen laajennus.
    Varoitus: Jos kirjaudut sisään WordPress -koontinäyttöösi, kun jotkin laajennukset nimetään uudelleen, älä vieraile laajennussivulla koontinäytössä. Tälle sivulle siirtyminen poistaa kaikki uudelleen nimetyt laajennukset tietokannasta, joten niitä ei oteta käyttöön automaattisesti sen jälkeen, kun olet nimittänyt ne uudelleen alkuperäiseksi nimeksi. Sinun täytyy aktivoida laajennukset WordPress -koontinäytöltä.
  9. Valinnainen: Jos haluat poistaa laajennuksen käytöstä tietokannassa, jätä sen kansio uudelleennimitettyksi, kunnes kirjaudut sisään WordPress -hallintapaneeliin ja vierailet laajennussivulla. Tämän jälkeen nimeä laajennuksen kansio uudelleen alkuperäiseksi nimeksi FTP -sovelluksessa.