No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista käyttäjien sähköpostitilit

Jos et enää tarvitse käyttäjää, esimerkiksi jos työntekijä poistuu organisaatiosta, voit poistaa hänen sähköpostiosoitteensa GoDaddy -tililtäsi milloin tahansa.

Huomautus: Kun käyttäjä on poistettu, sen sisältö ei ole enää käytettävissä, ja mahdolliset aliakset on lisättävä toiselle käyttäjälle tai jakeluryhmälle. GoDaddy -oppaat voivat palauttaa käyttäjän lyhyessä ajassa poistamisen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Hallitse -painike Asetusten oikealla puolella
  3. Valitse Poista tili .
    Stop -merkki ja Poista tili -kohdan alapuolella
  4. Vahvista postilaatikko ja sen aliakset valitsemalla valintaruutu ja napsauta sitten Poista .
    Valintaruutu valittu ja Poista -painike