Poista käyttäjien sähköpostitilit

Jos et enää tarvitse käyttäjää, kuten jos työntekijä poistuu organisaatiosta, voit poistaa hänen sähköpostiosoitteensa milloin tahansa. Tili on sitten käytettävissä uuden käyttäjän luomiseen.

Huomautus: Kun käyttäjä on poistettu, sen sisältö ei ole enää käytettävissä, ja mahdolliset aliakset on lisättävä toiseen käyttäjään tai jakeluryhmään. Voit kuitenkin palauttaa käyttäjän 30 päivän kuluessa poistopäivästä.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Hallitse -painike Asetusten oikealla puolella
  3. Valitse Poista tili .
    Stop -merkki ja Poista tili -kohdan alapuolella
  4. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että haluat poistaa postilaatikon ja sen aliakset, ja napsauta sitten Poista .
    Valintaruutu valittu ja Poista -painike