No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista käyttäjien sähköpostitilit

Jos et enää tarvitse käyttäjää, kuten jos työntekijä poistuu organisaatiosta, voit poistaa hänen sähköpostiosoitteensa milloin tahansa. Tili on sitten käytettävissä uuden käyttäjän luomiseen.

Huomautus: Kun käyttäjä on poistettu, sen sisältö ei ole enää käytettävissä, ja mahdolliset aliakset on lisättävä toiseen käyttäjään tai jakeluryhmään. Voit kuitenkin palauttaa käyttäjän 30 päivän kuluessa poistopäivästä.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Hallitse -painike Asetusten oikealla puolella
  3. Valitse Poista tili .
    Stop -merkki ja Poista tili -kohdan alapuolella
  4. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että haluat poistaa postilaatikon ja sen aliakset, ja napsauta sitten Poista .
    Valintaruutu valittu ja Poista -painike

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat poistaa sähköpostisopimuksen kokonaan, poista seuraavat tuotteet GoDaddy -tililtäsi . Sähköpostisopimus, mukaan lukien kaikki käyttäjätilit, poistetaan kokonaan, eikä se ole käytettävissä uuden käyttäjän luomiseen.