No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista keskusteluja historiastasi

Jos haluat tyhjentää puheluhistoriasi SmartLine -palvelussa, voit poistaa useita keskusteluja kerralla aloitusnäytöstä.

iPhone

1. Kirjaudu SmartLine -sovellukseen.
  2. Napauta Muokkaa .
    Napauta Muokkaa -painiketta
  3. Valitse keskustelut, jotka haluat poistaa.
  4. Napauta Poista .
    Napauta Poista
  5. Paina Vahvista poisto .
    Vahvista Poista
  6. Kun palaat aloitusnäyttöön, valitut keskustelut eivät enää näy historiassasi.
  7. Huomautus : iPhone -käyttäjät voivat myös poistaa yksittäisen keskustelun pyyhkäisemällä keskustelun vasemmalle puolelle ja napauttamalla Poista .

Android-puhelin

1. Kirjaudu SmartLine -sovellukseen.
  2. Käynnistä valintatila painamalla pitkään yksittäistä keskustelua.
    Paina keskustelua pitkään
  3. Valitse keskustelut, jotka haluat poistaa.
  4. Napauta roskakoria poistaaksesi.
    Napauta Poista
  5. Paina Vahvista poisto .
    Vahvista Poista
  6. Kun palaat aloitusnäyttöön, valitut keskustelut eivät enää näy historiassasi.