Poista kirjoitus omasta blogista

Koska blogikirjoituksia voidaan julkaista nopeasti, ei ole ihmekään, jos niitä on tarpeen poistaa aika ajoin. Kirjoitusten poistaminen ei onneksi kestä kauan, eikä se muuta jäljelle jäävien kirjoitusten järjestystä.

Huomautus: Tämä toiminto ei ole sama kuin koko blogisi poistaminen, joka selitetään kohdassa Poista blogi omalta sivustolta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta My Blog (Oma blogi) -paneelia.
    Napsauta Blogi
  4. Kun blogisi näytetään, vieritä näkymä poistettavaan kirjoitukseen, napsauta sen vieressä olevaa kolmen pisteen painiketta ja valitse Poista.
    Valitse valikosta Poista
  5. Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, napsauta uudelleen Poista, niin kirjoitus poistetaan blogistasi.
    Napsauta uudelleen Poista