Poista kommentit käytöstä vanhojen julkaisujen ja sivujen kohdalla WordPress-sivustossa

Voit estää vierailijoita jättämästä kommentteja vanhoihin WordPress-julkaisuihin/sivuihin kommenttien sisältämän roskapostin vähentämiseksi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset > Keskustelu.
  3. Valitse Muut kommenttiasetukset -osiossa valintaruutu kohdassa Sulje kommentit automaattisesti yli XX päivää vanhojen artikkelien kohdalla.
  4. Voit muuttaa päivien lukumäärän haluamaksesi.
  5. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Tallenna muutokset.

Muutettuasi tätä asetusta käyttäjät eivät voi jättää kommentteja julkaisuihin tai sivuille, jotka ovat määritettyä päivien lukumäärää vanhempia.