No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista laajennukset

Voit poistaa WordPress -laajennuksen käyttämällä WordPress -hallintapaneelia. Suosittelemme aina käyttämättömien teemojen ja laajennusten poistamista sivuston suorituskyvyn parantamiseksi ja mahdollisten tietoturvaongelmien vähentämiseksi.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen
  2. Napsauta Laajennukset .
  3. Valitse seuraavat vaiheet sen perusteella, kuinka monta laajennusta haluat poistaa.

Poista yksi aktiivinen laajennus

1. Etsi laajennus luettelosta.
  2. Valitse laajennuksen nimen alta Poista käytöstä.
  3. Kun sivu on latautunut uudelleen, valitse Poista .

Poista yksi ei -aktiivinen laajennus

1. Etsi laajennus luettelosta.
  2. Napsauta Poista laajennuksen nimen alla.

Poista kaikki ei -aktiiviset laajennukset

1. Valitse laajennustaulukon yläpuolelta Ei -aktiivinen .
  2. Valitse kaikki laajennukset napsauttamalla laajennustaulukon yläosassa olevaa otsikkorivin valintaruutua.
  3. Valitse poisto käyttämällä avattavaa joukkotoimintojen valikkoa.
  4. Napsauta Käytä -painiketta avattavan valikon vieressä.