No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista Microsoft 365 -sähköpostialias

Jos et ole enää kiinnostunut käyttämään sähköpostialiasta, voit poistaa sen Sähköposti ja Office -koontinäytöstä. Kun olet poistanut sähköpostialiaksen, voit luoda eri sähköpostiosoitteen samalla nimellä.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Siirry Microsoft 365 -hallintaan ja valitse Sähköpostialiakset .
    Microsoft 365 -hallinta -välilehti avautui näyttämään Sähköpostialiakset
  3. ValitseRoskakori -painike roskakoripainike poistettavan sähköpostialiaksen vieressä.
  4. Valitse Poista . Kun alias on poistettu, sitä voidaan käyttää uudessa sähköpostiosoitteessa.

Huomautus: Aliaksen poistaminen saattaa kestää enimmillään 24 tuntia.