Poista mukautetut isäntänimet

Poista olemassa olevat isäntänimesi, jos et enää tarvitse niitä. Et voi poistaa yhtään isäntänimeä, joka on tällä hetkellä käytössä nimipalvelimina toisessa verkkotunnuksessa. Ole varovainen ja tarkista asetuksesi ennen isäntänimien poistamista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse Isäntänimetlisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  5. Valitsemuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake poistettavan isäntänimen vierestä.
  6. Valitsepoista dns -mallikuvake roskakorikuvake ja vahvista poistaminen valitsemalla Poista . Et voi poistaa isäntänimiä, jotka ovat tällä hetkellä käytössä nimipalvelimina toisessa verkkotunnuksessa.