No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista oma IP -osoite verkkohotellitililtäni

Näin voit poistaa oman IP -osoitteen Linux- tai Windows -verkkohotellitililtäsi.

Vaaditaan: Jos isännöidyt verkkotunnuksesi eivät ole samalla GoDaddy -tilillä, sinun on ehkä päivitettävä verkkotunnuksesi A -tietue , jotta verkkosivustosi pysyy ajan tasalla.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting, vieressä hosting huomioon muokattavan valitsemalla Asetukset.
  3. Napsauta Mukauta -välilehteä.
  4. Valitse Palvelimen IP -luettelosta Jaettu (oletus) .
  5. Valitse Tallenna muutokset.