Poista oma verkkotunnus

Ymmärrämme, että voit jossakin tilanteessa haluta poistaa verkkotunnuksen rekisteröinnin ja poistaa sen tiiltäsi. Verkkotunnuksen poistaminen poistaa sen tililtäsi välittömästi. Poista automaattinen uusiminen käytöstä, jos haluat pitää verkkotunnuksesi sen vanhenemiseen saakka.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet poistamassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Enemmän > Poista.
    poistopainike
  4. Vahvista poistettavat verkkotunnukset ja valitse ruutu, joka on seuraavan kohdan vieressä: Kyllä, hyväksyn valittujen verkkotunnusten poistamisen.
  5. Valitse Jatka.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen siitä, että verkkotunnuksesi on poistettu.

Poista verkkotunnus