Poista oma verkkotunnus

Ymmärrämme, että voit jossain tilanteessa haluta poistaa verkkotunnuksen rekisteröinnin. Jos päätät peruuttaa (poistaa) verkkotunnuksen tililtäsi, voi tehdä sen milloin vain. Kun peruutat verkkotunnuksen, se poistetaan välittömästi tililtäsi. Vaihtoehtoisesti voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet poistamassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse Lisää ja sitten Poista.
  4. Vahvista poistettavat verkkotunnukset ja valitse ruutu, joka on seuraavan kohdan vieressä: Kyllä, hyväksyn valittujen verkkotunnusten poistamisen..
  5. Valitse Jatka.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on vahvistettava identiteettisi. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten. Muussa tapauksessa lähetämme kertakäyttöisen salasanan verkkotunnuksesi rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun muutoksesi on hyväksytty.