No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista sähköposteja Saapuneet -kansiosta

Kun et enää halua tallentaa sähköposteja Workspace -verkkosähköpostiin, voit poistaa tai tyhjentää ne. Sähköpostiviestien poistaminen siirtää ne roskakorikansioon . Sähköpostiviestien puhdistaminen poistaa ne pysyvästi Workspace -verkkosähköpostitililtäsi.

Sähköpostiviestien poistamis- tai poistamisvaiheet vaihtelevat sen mukaan, käytätkö Päivitettyä näkymää vai Perinteistä näkymää. ( Mistä tiedän, mitä näkymää käytän? )

Päivitetty näkymä

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse poistettavat tai tyhjennettävät sähköpostiviestit tai napsauta Valitse kaikki valitaksesi kaikki nykyisen kansion sähköpostit.
    Valitse sähköpostit
  3. Poista tai tyhjennä valitut sähköpostit:
    • Voit poistaa valitut sähköpostit napsauttamalla Poista -kuvaketta.
      Poista sähköpostit
    • Jos haluat tyhjentää valitut sähköpostit, napsauta Lisää ja valitse sitten Puhdista viestit avattavasta valikosta.
      Puhdista sähköpostit

Klassinen näkymä

• Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi, avaa tuotteesi ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? ) Ja tee seuraavat:
    • Jos haluat poistaa sähköpostin, valitse tai avaa se ja napsauta Poista .
    • Jos haluat tyhjentää kaikki kansion viestit, napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Puhdista viestit .
    • Jos haluat määrittää, että kansiossa olevat viestit poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Automaattinen puhdistus .

Huomautus: Määritä automaattinen puhdistus niin, että Työtila puhdistaa sähköpostit automaattisesti tietyistä sähköpostiosoitteista (esimerkki@kivaesimerkki.com) tai verkkotunnuksista (kivaesimerkki.com).