Poista SMTP-välityksen rajoitus

SMTP-välityksen rajoitusta käytetään suojaustoimintona, kun käyttäjän sähköpostitilin kohdalla ilmenee epäilyttävää toimintaa. Jos SMTP-välityksen rajoitusta käytetään kohdallasi, suosittelemme, että huolehdit laitteidesi suojauksesta ja vaihdat salasanasi. Vaihda Workspace Email -salasanasi käyttäen laitetta, jonka turvallisuudesta olet varma.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse sähköpostiosoite kohdassa Käyttäjätunnus.
  3. Anna uusi salasanasi Vaihda salasana -kohdassa ja Vahvista salasana -kohdassa.
  4. Valitse Tallenna.

Kun salasana on vaihdettu, sinun kannattaa skannata mahdollisesti saastunut laite virusten tai haittaohjelmistojen varalta.