SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista SSL -varmenne GoDaddy -verkkohotellistani

Jos sinulla on SSL -varmenne isännöity GoDaddy tai _XXXYYY_ Verkkosivut + Markkinointi -tilillä, sinun on poistettava sen asennus ennen kuin voit muuttaa verkkotunnuksen nimeä.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa SSL -varmenteet Hallitse kaikkia .
  3. Valitse varmenne, jonka haluat poistaa.
  4. Laajenna aluetta valitsemalla Vaihda varmenteen suojaamaa sivustoa .
  5. Valitse Poista varmenne isännöidystä verkkosivustosta ja valitse sitten Lisää muutos .
  6. Jos haluat verkkotunnuksen omistajuutta koskevien ohjeiden lähettämisen, valitse Verkkotunnuksen hallinnan asetukset , valitse valitsemasi menetelmä ja valitse Jatka .
  7. Valitse Lähetä kaikki tallennetut muutokset .

Varmenteen poistaminen voi kestää 24–72 tuntia.