Poista SSL -varmenne Linux -verkkohotellista

Ennen uuden SSL -varmenteen lataamista sivustollesi sinun on joskus poistettava vanha SSL -varmenne virheiden välttämiseksi. Tästä voi olla hyötyä, kun käytät AutoSSL : ää ensimmäistä kertaa sivustossa, koska vanhaa SSL -salausta ei välttämättä aina ohiteta.

Varoitus: SSL -varmenteen poistaminen voi estää salaukseen perustuvat sivustotoiminnot. Suosittelemme, että asennat uuden SSL -varmenteesi heti sen jälkeen mahdollisten seisokkien minimoimiseksi.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse webhotellitilin koontinäytössä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin kotisivulta Suojaus -osiosta SSL/TLS .
  5. Valitse näytön oikeassa reunassa kohdassa Install and Manage SSL for your site (HTTPS) ( Hallitse SSL -sivustoja ).
  6. Valitse Toiminnot -sarakkeesta Hallitse asennettuja SSL -verkkosivustoja -kohdassa Poista sen varmenteen kohdalla, jonka haluat poistaa.
  7. Valitse Jatka .

Menestysviesti vahvistaa, että vanha SSL -varmenne on poistettu. Voit tarkastella palvelimesi SSL -varmenteita, mukaan lukien juuri poistamasi SSL, valitsemalla Selaa varmenteita .