Poista taustan kuvasta

Joskus löydät kuvan, josta pidät, mutta et halua taustaa. GoDaddy Studio -sovelluksen avulla voit poistaa minkä tahansa kuvan taustan muutamalla nopeasti.

Huomautus: GoDaddy Studio PRO tarjoaa rajattomasti taustan poistoja, kun taas kaikki asiakkaat saavat kolme ilmaista taustan poistoa, riippumatta siitä, mistä sopimuksesta he ovat.

GoDaddy Studion verkkoversio on saatavana vain tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Jos käytät pienempää laitetta, sinua kehotetaan käyttämään GoDaddy Studio -sovellusta.

Näin sitä käytetään:

1. Avaa GoDaddy Studio -sovelluksesi.
  2. Luo uusi projekti valitsemalla näytön alaosassa +.
  3. Napauta Taustat -kohdassa Kuva .
  4. Etsi kuva, jota haluat käyttää, ja valitse se.
  5. Valitse kuvan koko.
  6. Napauta valintamerkkiä näytön oikeassa yläkulmassa.
  7. Napauta kuvaa ja napauta sitten bannerissa Muokkaa.
  8. Napauta Poista ja napauta sitten Poista kuvan tausta .

Jos et näe Poista -vaihtoehtoa näytön alaosassa, varmista, että työskentelet kuvan kanssa. Tarkista myös, että olet asentanut sovelluksen uusimman version.

Näyttösi saattaa näyttää hieman erilaiselta laitteestasi riippuen.

Poista tausta kuvasta mobiililaitteella
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Uusi projekti ja valitse sitten Kuva .
  3. Etsi kuva tietokoneeltasi tai valitse se varastokirjastostamme.
  4. Varmista, että kuva on valittu. Valitse oikeanpuoleisesta valikosta Poista .
  5. Valitse Poista tausta .
Poista tausta kuvasta työpöydällä

Huomautus: Tämä ominaisuus toimii parhaiten kuvien kanssa, joiden etuala on erillinen taustasta. Mutta jos haluat siivota sitä vielä enemmän, voit käyttää maskityökalua .