No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista teema

Voit poistaa teeman WordPressistä käyttämällä WordPress -hallintapaneelia. Suosittelemme aina käyttämättömien teemojen ja laajennusten poistamista sivuston suorituskyvyn parantamiseksi ja mahdollisten tietoturvaongelmien vähentämiseksi.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen
  2. Valitse Ulkoasu-valikossa Teemat.
  3. Napsauta Lisää uusi -painiketta.
  4. Vie hiiri teeman päälle ja napsauta Teeman tiedot .
  5. Napsauta vasemmassa alakulmassa Poista .

Poista kaikki käyttämättömät teemat toistamalla tämä prosessi.