Poista tietokantataulukoita

Voit poistaa tai pudottaa olemassa olevia taulukoita tietokannasta. Tätä suositellaan yleensä ennen uuden tietokannan tuomista tai varmuuskopion palauttamista.

Varoitus: Ennen kuin pudotat tietokantataulukot, varmista, että sinulla on varmuuskopio tietokannasta. ( cPanel / Plesk / Webhotelli / VPS )
  1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

2. Sinun pitäisi nähdä luettelo kaikista tietokantataulukoistasi.
  3. Valitse Valitse kaikki -ruutu.

Huomautus: Voit pudottaa tietyt taulukot valitsemalla yksittäiset ruudut taulukoiden nimien vierestä.

4. Valitse Tarkista kaikki -ruudun vieressä olevasta avattavasta valikosta Pudota .
  5. Napsauta Kyllä , kun näyttöön tulee ilmoitus Haluatko todella suorittaa seuraavan kyselyn?

6. Pudota taulukot napsauttamalla Kyllä.