WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Poista todellisten käyttäjien mittarit (RUM) käytöstä

Yhdysvalloissa WordPress-sivustot, jotka käyttävät Managed WordPress- tai Managed WordPress Ecommerce-verkkohotellia, ovat oletusarvoisesti valittuja antamaan RUM-tietoja (Real User Metrics). RUM -tiedot kerätään pienellä JavaScript -koodinpätkällä, jonka lisäämme verkkosivustoosi. Useimmilla sivustoilla ei ole ongelmia RUM-palvelun käyttöönotossa.

Javascript -koodinpätkä antaa meille mahdollisuuden mitata ja seurata verkkosivustosi suorituskykyä ja kerää tietoja, kuten yhteysaika ja sivun latausaika. Emme kerää mitään käyttäjätietoja RUM: n kanssa. Keräämiemme tietojen avulla voimme parantaa järjestelmämme, optimoida DNS -tarkkuuden, parantaa verkon reititystä ja palvelimen määrityksiä.

Huomautus: Jos käytät Googlen AMP-protokollaa (Accelerated Mobile Pages Project), sinulla on sivuja, jotka päättyvät useisiin päättyviin tunnisteisiin, tai jos sivustosi suorituskyky on hitaampi, voit halutessasi poistaa RUM-toiminnon käytöstä.

Noudata näitä ohjeita, jos haluat poistaa RUM: n käytöstä Managed WordPress -sivustollasi:

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Jos haluat poistaa RUM: in käytöstä, valitse AsetuksetValikkokuvake valikossa.
    Valitse asetukset
  4. Valitse Kokemusparannusohjelman vierestä Tuotantosivusto -kohdasta Muuta .
    Valitse Muuta
  5. Valitse Ei, en halua osallistua ohjelmaan ja valitse sitten Vahvista .
    Valitse ei ja vahvista sitten

Kun muutat tätä asetusta, sen voimaantulo voi kestää enimmillään 24 tuntia.

Lisätietoja

• RUM on alan standardimenetelmä sovellusten suorituskyvyn mittaamiseen. Lisätietoja on osoitteessa w3.org .
  • Jos haluat tietoja palvelujemme käyttöön liittyvistä sivustotiedoista, tutustu sivustoomme Tietosuojakäytäntö .