No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista toissijainen DNS käytöstä

Poista toissijainen DNS verkkotunnuksestasi milloin tahansa. Jos käytät GoDaddy -nimipalvelimia toissijaisina nimipalvelimina, siirrämme verkkotunnuksesi oletusarvoisiin Premium DNS -nimipalvelimiin.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta Toissijainen DNS .
  5. Valitse kohdassa Käytössä Ei käytössä .
  6. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

Kaikkien DNS -muutosten päivittyminen maailmanlaajuisesti voi kestää 24–48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Website Builder tarjoaa.