Poista toissijainen DNS käytöstä

Poista toissijainen DNS verkkotunnuksestasi milloin tahansa. Jos käytät GoDaddy -nimipalvelimia toissijaisina nimipalvelimina, siirrämme verkkotunnuksesi oletusarvoisiin Premium DNS -nimipalvelimiin. Toissijaisen DNS: n poistaminen käytöstä poistaa ylimääräiset nimipalvelimet, jotka toimivat tällä hetkellä varmuuskopiona DNS -vyöhyketiedostollesi .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse Toissijainen DNSlisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Valitse Ei käytössä kohdassa Ota käyttöön poistaaksesi toissijaisen DNS: n käytöstä ja pois käytöstä.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Etsitkö ylimääräistä DNS -suojausta? Ota DNSSEC käyttöön nyt, kun olet poistanut toissijaisen DNS: n käytöstä.