Poista ulkoiset WordPress -kommenttipyynnöt käytöstä

Voit poistaa ulkoiset kommenttipyynnöt käytöstä WordPressissä. Seuraavat vaiheet estävät WordPress-sivustosi ulkopuolelta tulevat pyynnöt wp-comments-post.php- tiedostoon, mikä voi auttaa estämään kommenttien roskapostin.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla
  3. Paikanna .htaccess -tiedosto
  4. Muokkaa tiedostoa ja lisää seuraava koodi:
    RewriteEngine On RewriteCond%{REQUEST_METHOD} POST RewriteCond%{REQUEST_URI} .wp-comments-post \ .php* RewriteCond%{HTTP_REFERER} !.* omatunnuksesi.com.* [TAI] RewriteCond%{HTTP_USER_AGENT} ^$ RewriteRule (.*)http://%{REMOTE_ADDR}/$ [R = 301, L]
  5. Tallenna ja lataa päivitetty tiedosto

Nyt kommentti -SPAM -bottien on vaikeampi lähettää WordPress -sivuillesi ja -viesteihisi.