No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista ulkoiset WordPress -kommenttipyynnöt käytöstä

Voit poistaa ulkoiset kommenttipyynnöt käytöstä WordPressissä. Seuraavat vaiheet estävät WordPress-sivustosi ulkopuolelta tulevat pyynnöt wp-comments-post.php- tiedostoon, mikä voi auttaa estämään kommenttien roskapostin.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla
  3. Paikanna .htaccess -tiedosto
  4. Muokkaa tiedostoa ja lisää seuraava koodi:
    %{REQUEST_METHOD} On RewriteCond _XXXYYY_ POST RewriteCond %{REQUEST_URI} .wp-comments-post \ .php* RewriteCond %{HTTP_REFERER} !.* Yourdomain.com.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} http://%{REMOTE_ADDR}/$ ] R = 301, L]
  5. Tallenna ja lataa päivitetty tiedosto

Nyt kommentti -SPAM -bottien on vaikeampi lähettää WordPress -sivuillesi ja -viesteihisi.