Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista verkkosivuston jäseniä

Käytä Website Builder -jäsenosaa jäsenten poistamiseen, mikä estää heitä näkemästä verkkosivustosi yksityisiä sivuja.

Huomautus: Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan yhdysvaltalaisille asiakkaille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Yhteydet-välilehti ja valitse Jäsenet.
    valitse jäsenet
  3. Valitse työpöydällä olevat nimet luettelosta, napsauta kolmen pisteen painiketta ja valitse Poista .
    valitse-poista

Huomautus: Pääset luetteloon mobiililaitteella valitsemalla kolmen pisteen painikkeen ja napauttamalla Valitse yhteystiedot . Valitse sitten nimet luettelosta ja napauta Poista .
    valitse-poista

4. Kun Vahvista -ikkuna tulee esiin, valitse Poista yhteystiedot . Valitut yhteystiedot poistetaan luettelosta.