No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista verkkosovelluspalomuurin (WAF) ohitus käytöstä

Jos joku tietää piilotetun verkkohotellisi IP -osoitteen , hän voi ohittaa verkkosovelluspalomuurisi (WAF) ja yrittää käyttää sivustoasi suoraan. Se ei ole yleinen tai helppo tehdä, mutta lisäsuojauksen takaamiseksi suosittelemme, että sallit vain HTTP -yhteyden WAF: n kautta. Voit rajoittaa pääsyä verkkosivustollesi lisäämällä rajoituksen .htaccess -tiedostoosi.

Varoitus: Odota, kunnes DNS -muutokset ovat levinneet täysin, ennen kuin noudatat alla olevia ohjeita. Tässä voi kestää jopa 24 tuntia WAF: n määrittämisen jälkeen .
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -kohdasta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse haluamasi sivuston kohdalta Palomuuri -kohdassa Tiedot .
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Suojaus ja vieritä alas kohtaan Palomuurin ohituksen estäminen .
    Palomuurin ohituksen estäminen
  6. Valitse palvelintyyppi. Jos kyseessä on Apache -palvelin, lisää koodi .htaccess -tiedostoon. NGINX: ää varten sinun on lisättävä koodi NGINX -määritystiedostoosi.

Lisätietoja

• Jos käytät IIS -sovellusta, ohjeet vaihtelevat versiosta toiseen - IIS 7 ja IIS 8 . Voit myös yrittää käyttää web.config -tiedostoa ohituksen estämiseksi.
  • Saatko 500 -virhekoodin lisättyäsi ohituksen estosäännöt? Poista IPv6: een viiva ohituksen estokoodista ja tarkista, onko virhe poistunut. Voi kestää muutama minuutti, ennen kuin 500 -virhe poistuu viivan poistamisen jälkeen.