Poista verkkotunnuksen välitys

Poista verkkotunnuksen uudelleenohjaus , jos haluat käyttää verkkotunnustasi muiden tuotteiden kanssa, kuten Websites + Marketing , tai muokkaa olemassa olevia DNS -A -tietueitasi . Verkkotunnuksen välityksen poistaminen ei poista verkkotunnuksen nimeä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse Siirto -kohdassa Poista verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen vierestä.
  5. Vahvista, että haluat poistaa edelleenlähetyksen, valitsemalla Poista .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Websites + Marketing tarjoaa.