Poista verkkotunnuksen välitys

Voit poistaa verkkotunnuksen uudelleenohjauksen milloin tahansa. Kun olet poistanut verkkotunnuksen uudelleenohjauksen, voit käyttää sitä muiden tuotteiden kanssa. Verkkotunnuksen välityksen poistaminen ei poista verkkotunnusta.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Edelleenlähetys -osiossamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta kynäkuvake välitetyn verkkotunnuksesi tai aliverkkotunnuksesi vieressä.
  5. Poista välitys valitsemalla roskakorikuvake.
  6. Vahvista, että haluat poistaa edelleenlähetyksen, valitsemalla Poista .

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Website Builder tarjoaa.