No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista verkkotunnukseni edelleenlähetys

Voit poistaa verkkotunnuksen edelleenlähetys milloin vain. Voit silti käyttää verkkotunnustasi muiden tuotteiden kanssa. Se ei päästä eroon verkkotunnuksesta.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä Verkkotunnuksen asetukset -sivulla kohtaan Lisäasetukset ja valitse DNS-hallinta.
    valitse valitse dns-hallinta
  4. Vieritä alas Välitys-osioon.
  5. Valitse lähetetyn verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen vieressä oleva roskakorikuvake.
  6. Vahvista, että haluat poistaa edelleenlähetyksen valitsemalla Poistaa . Muutoksesi astuvat voimaan seuraavien 24–48 tunnin kuluessa.

Tähän liittyvä vaihe

• Oletko valmis luomaan oman verkkosivustosi? Katso, mitä ominaisuuksia tee-se-itse-tuotteemme Website Builder tarjoaa.