Poista verkkotunnukset kansiosta

Jos et halua enää sisällyttää verkkotunnusta kansioon, voit poistaa sen milloin tahansa. Kun olet poistanut verkkotunnuksen, nimetyt edustajat eivät enää voi käyttää kyseistä verkkotunnusta. Verkkotunnusten poistaminen kansiosta ei poista verkkotunnusta tililtäsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat poistaa kansioon. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki .
  3. Valitse Järjestä ja sitten Poista kansiosta .
    Poista verkkotunnus kansiosta
  4. Valitse kansio (t), josta haluat poistaa verkkotunnuksesi.
  5. Valitse Käytä .

Näet Onnistui! viestin, jossa ilmoitetaan, että muutoksesi on tallennettu.

Tähän liittyvä vaihe

• Muokkaa verkkotunnuskansion asetuksia.