Poista verkkotunnuksia DNS -verkkohotellista

Voit poistaa verkkotunnuksia DNS -verkkohotellista milloin tahansa. Tämä poistaa ja deaktivoi vyöhyketiedoston GoDaddy -tililtäsi, mutta sinun on vaihdettava nimipalvelimesi uudelleen, jotta voit hallita DNS -asetuksiasi muualla.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse sivuvalikosta DNS -verkkohotelli Palvelut -kohdasta.
    kuvakaappaus sivuvalikosta korostettuna dns -isännöinnillä
  3. Valitse valintaruudut niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat poistaa. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  4. Valitse toimintovalikosta Poista vyöhykkeet .
  5. Vahvista poistaminen valitsemalla valintaruutu ja lopeta sitten Kyllä, Poista .

Poistamme verkkotunnuksen tililtäsi välittömästi, mutta sen käsittely voi kestää jopa 90 minuuttia.