Poista verkkotunnus esimääritetystä profiilista

Voit poistaa verkkotunnuksen esimääritetystä profiilista poistamatta itse profiilia. Kun verkkotunnus poistetaan profiilista, se ei enää saa päivityksiä, joten verkkotunnuksen muutokset on tehtävä suoraan.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Tarkista esimääritettyyn profiiliin määritetyt verkkotunnukset Verkkotunnusprofiili-sarakkeessa.

Huomautus: Eikö Verkkotunnusprofiili-saraketta näy? Sinun pitää ehkä muokata sarakenäyttöä.

3. Valitse ruutu niiden verkkotunnuksien kohdalla, jotka haluat poistaa profiilista. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  4. Valitse verkkotunnusluettelon yllä olevasta valikosta Asetukset ja sitten Poista verkkotunnusprofiilista.
    poista verkkotunnusprofiili

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun verkkotunnukset on poistettu profiilista.