Poista verkkotunnus myytävänä olevasta luettelosta

Poista myytävien List -verkkotunnusten listaukset milloin tahansa tilistäsi. Voit tarkistaa listaustesi tilan ennen kuin päätät poistaa. Verkkotunnusluettelon poistaminen ei poista verkkotunnusta tililtäsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Osta & Myy > Verkkotunnusten listauspalvelu .
    verkkotunnusluettelopalvelu vaihtoehto valikosta
  3. Valitse listatun verkkotunnuksesi vierestä roskakorikuvake.
  4. Vahvista poistaminen valitsemalla Kyllä, poista listaukseni. Valitse Älä näytä tätä -valintaruutu seuraavien 10 ilmoituksen kohdalla, jos poistat useita listauksia.

Näytämme edelleen Myytävänä olevat kohotteet, kun vierailet verkkotunnuksessasi, vaikka olet poistanut tiedot. Poista tai muokkaa verkkotunnuksesi välitysasetuksia, jotta voit muuttaa verkkotunnuksellasi käydessäsi näkyviä tietoja.