Poista verkkotunnus profiilista

Poista verkkotunnukset profiilista poistamatta itse profiilia, jos haluat hallita verkkotunnuksen asetuksia manuaalisesti.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Assign Profile (Määritä profiili).
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Määritä profiili .
  4. Valitse miinusmerkkiplusmerkki profiilin vieressä. Voit poistaa useita verkkotunnuksia profiilista samanaikaisesti.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Jatka .

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun verkkotunnukset on poistettu profiilista.