Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Poista verkkotunnus Windows -verkkohotellitililtäni

Voit poistaa toissijaisen verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen (kuten blog.coolexample.com) verkkohotellitililtäsi, jos se ei ole enää käytössä tai jos sinun on tehtävä siitä ensisijainen verkkotunnus.

Huomautus: Et voi poistaa ensisijaista verkkotunnusta tilistä, mutta voit muuttaa ensisijaista verkkotunnusta .

Varoitus: Kun poistat toissijaisen verkkotunnuksen, kaikki siihen liittyvät tiedostot, hakemistot ja verkkosovellukset poistetaan palvelimelta.
  1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse Plesk -aloitussivulla sen verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen osiosta, jonka haluat poistaa, Poista verkkotunnus tai Poista aliverkkotunnus .
    valitse poista aliverkkotunnus

Huomautus: Jos et näe mitään kuvakkeita, valitse sivun keskeltä Näytä lisää ja valitse sitten Poista verkkosivusto tai Poista aliverkkotunnus .

5. Valitse Kyllä . Vahvistusviesti tulee näkyviin, kun verkkotunnus ja sen tiedostot on poistettu.
    Vaaditaan: Sinun täytyy odottaa 24 tuntia, ennen kuin voit lisätä verkkotunnuksen toiselle tilille.