Poista verkkotunnuskansio

Jos et tarvitse enää verkkotunnuskansiota, voit poistaa sen milloin vain. Kansion poistaminen ei poista verkkotunnusta kansiossa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Asetukset ja sitten Hallitse kansioita.
    valitse hallitse kansioita
  3. Napsauta roskakorikuvaketta sen kansion vierestä, jonka haluat poistaa.
  4. Vahvista, että haluat pysyvästi poistaa kansion, napsauttamalla Kyllä, poista.